Figurerne i bogen Hr. Bjørnsen- en hypnosebog for børn.

Hr Bjørnsen- en hypnosebog for børn: Her på siden kan du se nogle af figurerne fra Hr. Bjørnsens univers. De er lige til at printe og male. Du kan downloade dem ved at trykke på “download”. Du kan finde meget mere om hypnose ved j-hypnose Vejle, der har over 10 års erfaring med behandling af børn. Skulle du have spørgsmål til terapeut-delen i bøgerne, er du velkommen til at tage kontakt jacob@j-hypnose.dk

Historien om alle vennerne i Magi-Skoven

Hr. Bjørnsen fortæller i en hypnosebog for børn.

Omdrejningspunktet i bøgerne og historien er Bjørnen Hr. Bjørnsen, som med sin godmodige stemme, kan hjælpe børn med forskellige udfordringer. Både Hr. Bjørnsen og alle de andre dyr i Magi-Skoven skal males, så det er med til at sætte fantasien igang hos børnene, og derfor er bøgerne delt op, så der både er en historie og en tegning til hver fortælling. Konceptet med en kombineret male/læse/lyttebog er kommet i stand efter mange års erfaring med behandling af børn. Det har vist sig at være yderst effektivt, hvis dit barn har svært ved at finde ro til natten, eller hvis det er bange for hunde. Fortællingerne og tegningerne i bogen kan ændre på, hvordan børnene ser og oplever verden. Man kan også, sammen med hypnosebogen og historien købe en Hr. Bjørnsen som bamse, så børnene finder tryghed til natten. 

Bjørnen Hr. Bjørnsen

Figurene sommerfugl
Figurene
hypnosebog for børn

Bjørnen Hr. Bjørnsen

Hypnosebogen for børn

Her er bjørnen Hr. Bjørnsen. Han er den ældste bjørn i hele Magi-Skoven. Han er nok også den klogeste bjørn, hvis du spørger ham. Hr. Bjørnsen kan dog godt være lidt klumset og uheldig, men han er altid glad- også når han er træt. Hr. Bjørnsens bedste ven er “Lille-bjørn” som bor i samme hule som hr. Bjørnsen, Bjørnsen er som en hyggelig bedstefar for Lille-bjørn. Hr. Bjørnsen elsker at fiske, selvom han ikke er særlig god til det, men så kan han sidde og lytte til fuglene, der synger for ham. Når Hr. Bjørnsen skal hjem gennem skoven, går han altid en omvej, så han kan se til alle sine venner på turen. Du kan læse meget mere om Hr. Bjørnsen i bogen.

hr. Bjørnsen
Afspil
Pause
Sorry, no results.
Please try another keyword
  • Historien om Hr. Bjørnsen

Lille Bjørn

Lille Bjørn

Historien

Her er Lille-bjørn, den sødeste bjørn i hele verden. Lille-bjørn bor hos Hr. Bjørnsen i den gamle hule midt i skoven. Lille-bjørn har mange venner i Magi-skoven og han er altid ude at lege med sin bedste ven Bølle, der altid er med på noget sjovt. Selvom Lille-bjørn er den mindste, er det ham der har den største seng, mens hr. Bjørnsen har den lille-bitte hængekøje, som han hver nat falder ud af.

Lille-bjørn har nogle gange svært ved at falde i søvn, men så fortæller hr. Bjørnsen en lang og hyggelig godnat-historie. Selvom Lille-bjørn har hørt den 1000 gange, elsker han, når den bliver læst op, for så bliver han sååå træt og falder i søvn, før bogen er omme. 

Afspil
Pause
Sorry, no results.
Please try another keyword
Figurene bjørnen og lillebjørn
Figurene

Drille-Aben Bølle

Figurene
Figuren Drille-aben Bølle

Drille-aben Bølle

historien

Drille aben bølle, er Lille-bjørns bedste ven. Bølle laver altid sjov og ballade og finder på de underligste ting. Bølle og Lille-bjørn leger hver dag, og Bølle lærer Lille-bjørn de sjoveste narrestreger, som engang, hvor han puttede salt i hr. Bjørnsens sukkerskål, så hr. Bjørnsen hostede sin kaffe ud i hele hulen. Bølle laver kun sjove ting, men nogle gange bliver hr. Bjørnsen irriteret, men det går heldigvis snart over. Bagefter kan de alle grine over de fjollede ting som Bølle har lavet. Nu kan du printe et billede ud af Bølle, og male ham, som du helt selv har lyst til. Måske er han lyserød, måske grøn eller måske brun, det er noget du helt selv bestemmer, da det kun er dig, der ved, hvordan han skal se ud. 

Afspil
Pause
Sorry, no results.
Please try another keyword